Over Verne

Verne is een toonaangevende IT-partner die digitale transformatie van verzekeringsmaatschappijen en service providers mogelijk maakt. Met ons platform, ervaring en kennis zal IT geen knelpunt zijn bij het realiseren van uw ambities.

Toonaangevende IT partner
We hebben ruim 20 jaar ervaring in de Nederlandse (en internationale) verzekeringsmarkt in verschillende rollen. Al onze medewerkers weten dat kennis van de processen van cruciaal belang is en we werken samen met partners aan innovatie in de verzekeringssector.

Digitale transformatie
Vanaf de start is ons platform ontwikkeld in de veronderstelling dat processen STP worden uitgevoerd en alleen uitzonderingen door mensen worden afgehandeld, zodat de maximale tijd overblijft om eindklanten te ondersteunen. Ons platform is veilig, open, configureerbaar en gebaseerd op best practice-processen, wat resulteert in een slimme en flexibele oplossing tegen een lage TCO. Dit platform vormt de kern van onze service. Samen met onze ervaring, kennis en netwerk van partners zijn wij de IT-partner om jullie te ondersteunen bij het realiseren van jullie ambities en tevens klaar te zijn voor toekomstige uitdagingen.